18 juni plantjes (mid-)dag op de Stadstuin

| Geen reacties

Groei & Bloei flyer nat. tuinweekGroei & Bloei organiseert in samenwerking met Stadstuin Rusthout tijdens de Nationale Tuinweek van 14 t/m 21 juni 2014 op 18 juni van 13.00 tot 17.00 uur een plantjesdag.

Het thema is ‘beleven’. Je kunt op de Stadstuin onder begeleiding van onze vrijwilligers plantjes proeven, zien, ruiken en voelen. De hele middag zijn er rondleidingen. Daarnaast worden door het team van Groei & Bloei diverse demonstraties voor jong en oud gegeven over zaaien en stekken.

Zodat het beleven Kinderen gaan zelf plantjes kwekenook na het bezoek aan de Stadstuin nog doorgaat, kunt u samen met uw (klein-)kind of gewoon lekker zelf, gratis een plantje komen oppotten en deze meenemen naar huis. Met goede verzorging kunt u zo het proces ‘van grond tot mond’ zelf meemaken.

Iedereen is van harte welkom om op plantjesdag een bezoek aan de Stadstuin te brengen. Namens alle organisatoren van dit evenement: graag tot ziens op de Stadstuin! (Zie ook: http://www.groei.nl/tuinweek/evenement/zelf-plantjes-poten-in-de-stadstuin-in-leidschendam .)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.