A.s. zaterdag gratis workshop voor alle vrijwilligers en belangstellenden over Permacultuur door specialist Rob van Deursen

| Geen reacties

Rob v. Deursen, 2e van links, informeert en adviseert over permacultuur-projecten in de stadstuin.

Rob van Deursen, 2e van links, informeert en adviseert over permacultuur-projecten (www.saiwala.nl)

Aanvang: 13.00 tot ca. 17.00 uur*
Na initiëring door het tuinteam en geruggesteund door de stichting wordt aan alle vrijwilligers en belangstellenden van de stadstuin deze workshop aangeboden. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door ‘Groen en Doen’, een programma van het ministerie van EZ om vrijwilligerswerk op het gebied van natuur- en landschapsbeheer en ‘groen in de stad’ te ontwikkelen en te stimuleren.

Allemaal naar binnen, ja jullie ook! En niet zo boos kijken, 't is hopelijk maar tot morgen (woensdag) half 12!

Alle kippen naar binnen, ja jullie ook! En niet zo boos kijken, ’t is hopelijk maar tot morgen (woensdag) half 12).

Het begrip Permacultuur is een in biologische en ecologische tuinkringen reeds lang geïntroduceerd fenomeen dat simpel gezegd neerkomt op ‘meewerken met de natuur’. Er zal een korte uitleg worden gegeven over Permacultuur, waarop een praktische activiteit ‘gilde’-beplanting volgt in de fruittuin, met als derde en afsluitend onderdeel de verdere uitwerking met elkaar in de boerderij. Dus wil je nou eindelijk wel eens weten wat er verder achter dat begrip schuilgaat en hoe je dat  terugziet in stadstuin Rusthout of verwerken kunt in je eigen tuin?  Kom naar deze workshop om ‘dit dubbel voordeel op te halen’ en meld je zo spoedig mogelijk aan via info@stadstuinrusthout.nl . (*onder voorbehoud dat de ophok- en sluitingsplicht is opgeheven).

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.