Kinderopvang Beestenboel verandert naam in SMALLSTEPS en verrast stadstuin Rusthout met een cheque van 685,50 euro!

| Geen reacties

IMG_1005Op 9 december waren bestuursleden Liesbeth en Daniël bij kinderopvang Beestenboel uitgenodigd om de presentatie van hun nieuwe naam ‘Smallsteps’ bij te wonen. Tot hun grote verrassing kon een cheque van 685,50 euro in ontvangst worden genomen, opgebracht door alle ouders die daar hun kinderen op de opvang brengen. Zij wilden nadrukkelijk een lokaal doel steunen en kwamen al gauw uit bij de Stadstuin.

Het ontdekkingspad in het gedeelte van de natuurspeeltuin wacht met smart op alle kleine en grote! ontdekkertjes (foto van Robbert).

(foto: Robbert)

Het idee was een bijdrage te leveren aan iets tastbaars op de Stadstuin en zij kozen uiteindelijk – ook gezien hun nieuwe naam – dus zeer toepasselijk voor het inmiddels gerealiseerde blote voetenpad.

CIMG1058De stilte als gevolg van de vogelgriep op de stadstuin, betekent dus geenszins dat er ‘stil’ gezeten wordt. Er wordt  achter de schermen ‘gewoon’ doorgewerkt, want behalve het voederen der dieren, worden in alle geledingen nieuwe plannen en ideeën voor het volgend jaar  besproken om uiteindelijk op bestuurlijk niveau fiat te krijgen en mooie acties zoals deze mogelijk te maken. Voorbereidingen zijn bijvoorbeeld ook al in gang gezet om half januari met alle sponsoren en de kinderen van Smallsteps in het bijzonder fase 1 van de natuurspeeltuin, waaronder het blote voetenpad officieel te openen. Wordt dus vervolgd!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.