Stadstuin sluit aan bij campagne ‘Kinderboerderijen Actief Toer’ van 13 t/m 21 september voor de aanschaf van een kas!

| Geen reacties

-Stadstuin Rusthout tbv AnsichtkaartWij waren er als de kippen bij! Want, met 16 andere kinderboerderijen in de regio Haaglanden, Leiden, de Bollenstreek en het Westland kan de stadstuin nog net op tijd aanhaken aan deze bijzondere, door de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen georganiseerde, campagne. Door middel van bijzondere acties, zoals bijvoorbeeld een sponsorloop of statiegeldverzamelactie, is er een mogelijkheid om extra geld te genereren.
kasWij gaan voor de aanschaf van een kas om een van onze ‘droomwensen’  in vervulling te laten gaan. Voor dit doel zijn door de stichting Vrienden van Rusthout (50) aandelen uitgebracht, maar natuurlijk is elke financiële bijdrage welkom. Daar komt nog bij dat in het kader van de actie ‘voor je buurt.nl’  Fonds 1818 het bedrag dat binnenkomt verdubbelt  tot een maximum van € 1.000,- .  Meedoen met onze actie voor de kas of zoals de Engelse taal zo toepasselijk uitdrukt: ‘Greenhouse”? Graag!En hoe doe je mee?
Op de stadstuin kun je terecht om zowel een (genummerd) aandeel te kopen of een donatie te doen in de daarvoor aanwezige (miniatuur) kas. Is een bezoekje even niet mogelijk, dan bevelen wij van harte een storting op onze rekening onder vermelding van ‘bijdrage voor de plantenkas’ aan! Met al deze steun hopen we te bereiken dat er in januari 2015 begonnen kan worden met de bouw en de noodzakelijke aanpassingsactiviteiten in de tuin, want voor de plaatsing van de kas zal eerst een deel van de eendenkooi worden afgebroken. Zie voor meer informatie website www.ondernemendekinderboerderijen.nl en  Aanschaf-kas

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.