Stem op ons! Iedere stem telt!

| Geen reacties

Stadstuin Rusthout is sinds de opening (april 2013) volop in ontwikkeling, wordt volledig beheerd door vrijwilligers en leeft in alle opzichten. Bezoekers kunnen genieten van de bloementuin de fruitallee de moestuin en het gezellige terras. Vooral kinderen houden van de natuurspeeltuin en de (kleine) dieren die bij de Stadstuin rondlopen en geaaid mogen worden.
We willen ons gebouw, een oude stal, graag aanpassen door isolatie aan te brengen om zo, ook in de winter, lezingen, trainingen, cursussen, workshops, kookdemonstraties en tentoonstellingen te kunnen verzorgen.
Een bijdrage hiervoor zou zeer welkom zijn en u kunt ons helpen dit doel te bereiken!
Hoe te werk gaan?
Stichting Specsaver steunt jaarlijks goede doelen en om hiervoor in aanmerking te komen moet aan bepaalde criteria worden voldaan. Stadstuin Rusthout voldoet aan de gestelde eisen en is geselecteerd als goed doel 2016. Maar dan zijn we er nog niet, want in de gemeente Leidschendam zijn meerdere goede doelen die om de eerste plaats meedingen.
Bezoekers, vrienden, donateurs en een ieder die de Stadstuin een warm hart toedraagt, vragen wij om een stem uit te brengen vóór Stadstuin Rusthout!
De Procedure is als volgt:

De stemperiode loopt van 14 november t/m 12 december 2016.
In de stemperiode kunt u 1 keer per dag, per e-mailadres (maximaal 20 stemmen per email-adres en absoluut niet meer want dan worden we uitgesloten) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze. Nadat u op de stembutton, onderaan deze pagina, hebt geklikt, opent een pop-up van de Stadstuin. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op de bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt op dit doel worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingsmail meer.
Let op: het is mogelijk dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voegt u
 info@stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl toe aan uw adresboek.
Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de ‘winnaar’. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard.


 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.