STEM op Stadstuin Rusthout!

| Geen reacties

SchapenStadstuin Rusthout doet mee aan een fotowedstrijd waar we 1000 euro hopen te winnen voor dit prachtige burgerinitiatief. Help ons door te stemmen via:

http://fotowedstrijd.mijnalbum.nl/groendichterbij2Frame/index.php?a=200&photoid=16D29K 

Het gaat om de foto met de schapen!

Beste allemaal,

Het burgerinitiatief – Stadstuin Rusthout – heeft uw stem hard nodig! We staan als project ‘in the picture’ bij Groen Dichterbij en dingen mee naar een prijs van € 1000,- . Daar hebben we wel minstens (is de inschatting) 500 stemmen voor nodig, en aangezien we pas net ingeschreven zijn en 1 juli de wedstrijd eindigt, moeten we een inhaalslag maken.

Toen de gemeente de stekker uit de kinderboerderij trok, zijn vrijwilligers en buurtbewoners in de bres gesprongen. Samen hebben zij na lang onderhandelen en het maken van plannen, een Stadstuin van de kinderboerderij gemaakt met konijnen, kippen, cavia’s, geiten, een moestuin, een fruitallee, een bloementuin en binnenkort een natuurspeeltuin. Het wordt ontzettend mooi en alles (dus ook de financiering) komt vanuit de omwonenden zelf en soms een incidentele bijdrage uit een lokaal fonds.

De te winnen 1000 euro zou dan ook een fantastische steun in de rug zijn!

Mede met uw stem (en hopelijk de stem van vele anderen uit uw netwerk die u hopelijk weet te enthousiasmeren om mee te doen), hopen we die cheque binnen te halen!

Dat kan als volgt, namelijk door op deze link te klikken:

http://fotowedstrijd.mijnalbum.nl/groendichterbij2Frame/index.php?a=200&photoid=16D29K

Op ‘stem’ te klikken en uw e-mail adres in te vullen. Dan ontvangt u een bericht in de e-mail waarmee de stem geactiveerd kan worden.

We hopen van harte dat we het gaan redden!! En alvast heel erg bedankt voor de hulp. Promotie van deze actie wordt van harte toegejuicht 😉 .

Nog een technische opmerking: we merken dat je niet met meerdere (bijvoorbeeld gezinsleden) kunt stemmen via dezelfde internetverbinding, ook al worden verschillende e-mail adressen gebruikt.

We hopen dat we op uw stem kunnen rekenen!

Hartelijke groeten,

Alle vrijwilligers van Stadstuin Rusthout

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.