Primeur op de tuin: Proefmiddag kinderpartijtje groot succes!

| Geen reacties

Primeur (proef) kinderpartijtje (2)Zondagmiddag vond als proef het eerste kinderpartijtje op Rusthout plaats. Het was een vrolijk en geslaagd feest, dank zij de grote variëteit voor kinderactiviteiten, die het mogelijk maakte dat al naar gelang de weersomstandigheid deze zich soepeltjes van binnen naar buiten konden verplaatsen. De meegebrachte versnaperingen en aankleding zorgden voor extra feestelijke accenten.

Fred aan't werk voor de nieuwe home-page foto (3)De fotograaf wil ook wel eens op de foto! Hier is Fred (r.), die intussen al een goede bekende is geworden op de stadstuin, in overleg met onze voorzitter bezig de bovenstaande nieuwe en haarscherpe! foto voor onze home-page voor te bereiden.

 

Zaterdag 21 september in Rusthout: Viering ‘Burendag’ vanaf 11.00 uur met van 2 tot 4.30 uur LETS info- en zo mogelijk ruil!-middag
posters_burendag_2013-3
Op 21 september 2013 is het weer Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Dit idee werd in 2006 door het Oranje Fonds geïnitieerd en in 2008 omgezet in een samenwerking met Douwe Egberts, zodat buurten (nog) leuker, socialer en veiliger worden wanneer buren elkaar ontmoeten en zich samen gaan inzetten voor hun buurt.
Stadstuin Rusthout wil niets liever dan dé ontmoetingsplek  voor haar buurt betekenen en initieert ’s middags  tevens de mogelijkheid van ‘Letsruilwinkel’ om talenten en diensten te ruilen (zie ter info Letswebshop).

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.