Aanstaande zaterdag: Loop (mee) om 12.00 uur naar de nieuwe pomp, waarna van 3 – 5 uur een bijeenkomst voor alle vrijwilligers!

| Geen reacties

Stadstuin Rusthout weer open na vele weken2015-01-02Op zaterdag 14 maart zal de eerste fase van de natuurspeeltuin in Stadstuin Rusthout feestelijk geopend worden. Afgelopen najaar is er hard gewerkt om een waterspeelplaats met beek en bruggetjes, (hazelaar) takkentunnel, een blote voetenpad en een (voor 5/6+)  steltenlooppad aan te leggen en nu de laatste details in orde zijn gemaakt en de speelobjecten goedgekeurd zijn, wordt het tijd om ze in gebruik te nemen. Dit zal gebeuren om 12 uur, als samen met vrijwilligers en sponsoren symbolisch het eerste water omhoog gepompt zal worden door de heer J.A.Th. Kunst, voorzitter van de Stichting Stedenband Leidschendam-Voorburg  –  Konstancin-Jeziorna (Polen),  met de door de Stichting gefinancierde waterpomp (foto Ot Douwes). Daarna staat het iedereen vrij zijn schoenen en sokken uit te trekken en het blote voetenpad te betreden, dat mede mogelijk is gemaakt door Smallsteps Beestenboel. Andere organisaties die in goederen of middelen hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze eerste fase van de natuurspeeltuin en die wij hiervoor hartelijk danken, zijn: Fonds1818, het Rabobank Coöperatiefonds en Richard Leendertse Tuin- en Landschapsontwerpen (zie onderstaand ontwerp). overzicht
Verder staat ook de eerste vrijwilligersbijeenkomst van dit jaar geagendeerd, welke om 15.00 uur begint en om 17.00 uur zal worden afgesloten met een hapje en drankje. Zowel de uitgevoerde als de op stapel staande plannen zullen dan uitgebreid met elkaar besproken en toegelicht kunnen worden.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.