Beursvloer aan de Vliet

| Geen reacties

Afgelopen Donderdag 23 april deed de Stadstuin mee aan hét netwerkevenement voor bedrijven,serviceclubs,maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties in Leidschendam -Voorburg .

De Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Bedrijven en serviceclubs ontmoeten , maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties en maken concrete samenwerkingsafspraken (matches) in een informele en dynamische sfeer. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. De bedrijven bieden kennis, hand-en-spandiensten, faciliteiten en/of middelen aan en het maatschappelijke veld biedt een tegenprestatie. De portemonnee blijft altijd gesloten. Het doel van de Beursvloer is samenwerkingen tot stand te brengen die in de loop van het jaar worden omgezet in concrete acties en resultaten die leiden tot een meer betrokken lokale samenleving

Er werden deze tweede beursvloer maar liefst 172 matches gemaakt en Liesbeth en Chris vanuit ons bestuur kwamen thuis met o.a de volgende matches:een  mooi resultaat.

1. Een uitwisseling met Scouting Hubertus Brandaan; zij komen ons 2 mei ‘s middags met een groep welpen bezoeken en wij kunnen een avond bij hen vergaderen in de winter.

2. Fa. Oostrom; deze bouwadviesonderneming komt bij ons kijken hoe we het gebouw kunnen aanpassen aan het a.s. gebruik.      Tegenprestatie nader te definieren.

3.Kasteelschutters: optreden dit jaar nog van deze boogschutters op de tuin. Zij willen publiciteit en bekendheid in ruil

4. Dans aan de Vliet: optreden van deze organisatie in de tuin deze zomer en een workshop voor bezoekende kinderen

Match met fa. Oostrom

MATCH MET VERTEGENWOORDIGER FA.OOSTROM

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.