Binnen- en buitenactiviteiten voor en door de vrijwilligers en de dieren op de stadstuin!

| Geen reacties

Koud, nat en wind? Wij merken er lekker helemaal niets van! Wat we wel merken? Minder knuffelhandjes....(foto Ot_Douwes).

Sneeuw, regen en wind? Wij merken er lekker helemaal niets van! Wat we wel merken? Minder knuffelhandjes….(foto Ot_Douwes).

De komende weken wordt door de vrijwilligers in de aangrenzende wijken een wervingsbrief rondgebracht. Voor diegenen die daar buiten wonen, lees deze voor de stadstuin zeer belangrijke informatie hierna (of onder het kopje ‘Meedoen?” in de balk rechtsboven onder): Flyer Stadstuin januari 2015

In de eendenkorf op het eilandje zijn de eerste eieren gelegd. Even afwachten of ze onder deze weersomstandigheden wel uitgebroed worden (foto Alex).

In de eendenkorf op het eilandje zijn de eerste eieren gelegd. Even afwachten of ze onder deze weersom-standigheden wel uitgebroed worden (foto Alex).

Binnen liggen de zorgvuldig opgeslagen knolletjes (o.a. truffelaardappel en Oca-rood/wit) om straks te worden gepoot (foto Robbert).

Binnen liggen de zorgvuldig opgeslagen knolletjes (o.a. truffel-aardappel en Oca-rood /wit) om in de lente te worden gepoot (foto Robbert).

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.