Elke woensdagmiddag: donateurs op bezoek!

| Geen reacties

Trots op reclamebord (2)

 

 

 

 

Tussen alle bedrijvigheid door is het fantastisch dat regelmatig donateurs, die vaak tot hun spijt minder tot fysiek tuinwerk in staat zijn, wél getuigen van hun warme interesse, al dan niet op uitnodiging, door een bezoekje aan de tuin. Tijdens de rondleidingen valt het op hoeveel bewondering en lof het vele werk van de vrijwilligers oogst. Dat stoppen we dan weer in het andere ‘oogst’-mandje, te weten het schriftje, waarin al menig compliment is opgeschreven. 2013-08-19 Rusthout Zomerweek #07

Maar ook achter de schermen blijft het natuurlijk hard werken aan de vele mogelijkheden van publiciteit. Vol trots wordt dan ook het nieuwe reclamebord in gebruik genomen, waarbij wij ons gelukkig prijzen dat hiervoor weer andere sponsors zijn gevonden.Trots op reclamebord (5)

Behalve de speciale donateur-bezoekersmiddagen op de woensdag, wordt er al gedurende de hele zomer een begeleiding gegeven voor het (moes-)tuinieren in M2-bakken.

Deze uit Amerika overgewaaide ‘rage’ werd enkele jaren geleden door Jelle Medema in Nederland geïntroduceerd als het ‘Makkelijke Moestuinieren’ en heeft intussen al heel veel enthousiaste aanhangers (en oogst!) opgeleverd.

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.