Laatste dagen Zomerweek

| Geen reacties

6e dag Zomerweek (10)Héél bijzonder eigenlijk, dat er zoveel dieren op de Stadstuin makkelijk op te pakken en te aaien zijn.  Het wordt ons dan ook wel goed aangeleerd door de zorgzame dierenverzorgers: Doe vooral alles rustig en vriendelijk. Gisteren veel aandacht voor de vele gevederde vriendjes. 6e dag Zomerweek (18)Wanneer ze het graan uit je hand wegpikken, kriebelt dat alleen maar een beetje toch, kleine Bob?

De speciale spelletjes die gisteren met water door Joanna waren georganiseerd, vonden de kippen en eenden ook leuk om mee te rennen. Ook was er zo nu en dan wat hulp uit de hemel! Maar dat kon de pret ook voor wat alle andere activiteiten betreft niet drukken. De cavia’s wachtten geduldig in hun buitenkooi onder een afdakje tot het droog was. Eenmaal in de race, kozen ze gauw eieren, uh sla voor hun geld en de winnaar verdween met de hoofdprijs gauw naar binnen.

Vandaag is (vanaf vanmiddag) een speurtocht uitgezet.P1030023

Verder zijn er nog de binnen activiteiten, zoals de speelkar (test je eens over welke producten  je (her-)kent), veel spelletjes (zoals sjoelen, tekenen, lezen of ga lekker zitten kijken naar een interessante ‘groene’ film, of maak samen met Joanna een bijenhotel, waar de solitair levende bijen in kunnen overwinteren.

Hierna zit het erop voor deze Zomerweek op de Stadstuin Rusthout. Hartelijk dank aan alle bezoekers, klein en groot, jong en oud voor jullie komst. Wij hebben er zelf ook heel veel plezier aan beleefd en danken ook graag nog onze misschien wel meest enthousiaste vrijwilligster Annet die het idee van deze activiteitenweek heeft gelanceerd. Nog veel plezier allemaal, deze komende en laatste vakantieweek. Geniet nog van de andere speelweken die de komende week nog  plaatsvinden. Lees er de krantjes op na. Wij wensen de organisatie hetzelfde fijne plezier, succes en ook zo veel geluk met het voort durende zomerweer!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.