Mmmmmmmmmmmmm… pannenkoekenmiddag

| Geen reacties

Hadden we dat geweten’ riep de juf van de BSO, maar konden we wel zoveel monden aan? Nog 3 dagen Zomerweek (12)

Toch bleef de pannenkoekenbakster Klaske er heel erg kalm onder. De meisjes, ook Lotte van 2! luisterden en keken aandachtig en hielpen maar wat graag mee. En de jongens? De meesten kwamen pas op de lucht af, zodat ze niet lang hoefden te wachten tot er een smeuïge boekweitNog 3 dagen Zomerweek (8)pannenkoek op hun bordje kon worden gelegd.

Daarna weer terug naar het achterste gedeelte van de tuin waar de natuurspeeltuin gaat komen. Zo te zien, vermaken ze zich daar nu al prima, terwijl er nog zoveel leuke plannen voor klaar liggen!

Nog 3 dagen Zomerweek (1)Heel wat groter van opzet dan de mini-tuintjes die Margriet weer hielp inrichten tijdens haar laatste middag van de Zomerweek. Het ouderwetse sjoel-spel vond in mini en maxi afmetingen gretig aftrek. Uiteindelijk vertrok de groep van de BSO en werd het (wat) stil op de tuin…..  Zo kon Liesbeth zich weer verstaanbaar maken tijdens haar rondleidingen door de groenten tuin.

Wat hebben we daar iedere week een leuke, maar vooral lekkere oogst uit. Behalve een lust voor het oog, ook om door iedereen (een bescheiden deel tegen een kleine donatie) van mee naar huis te nemen. Alhoewel een deel van de groenten blijft staan voor de zaden, wordt de verkoopopbrengst ook gebruikt om nieuwe zaden of plantjes te kopen. MM-cursusdag 4 (2) 3e dag Zomerweek (8)

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.