Wat een dag!

| Geen reacties

De 3de verjaardag van Stadstuin Rusthout, zondag 3 april, werd door jong en minder jong uitbundig gevierd. Prachtig weer en heel veel belangstellenden. Jacques van Herten van Midvliet-TV heeft er een mooi filmverslag van gemaakt, kijk hiereen lieve verjaardag groet
Wethouder Floor Kist sprak zijn waardering uit over wat er in de afgelopen 3 jaar bereikt is en hij opende officieel onze Natuurspeeltuin. Jeroen Haan, van het Hoogheemraadschap Rijnland, gaf de aftrap voor de regentonactie (waarover u binnenkort uitgebreid geïnformeerd wordt op deze website), door zijn toelichting probeerde hij begrip te kweken hoe belangrijk het is om het regenwater op te vangen in een regenton.
Na het officiële deel werd een en al vrolijkheid gebracht door Mira Moreno van ‘Dans aan de Vliet’, de kinderen deden hier graag aan mee. De bezoekers en sponsoren werden de hele dag getrakteerd op koffie/thee, heerlijke wafels met slagroom en een chocoladefontein.
Misschien wel de grootste attractie van deze dag was de poppenkast met handgemaakte poppen door onze vrijwilligster Hanneke. Iedereen was er zo enthousiast over, dat er wel 3 voorstellingen gespeeld moesten worden. De poppenkast met enkele poppen blijft nu op de Stadstuin voor meer speelplezier.
Met dank aan alle vrijwilligers die veel moeite gedaan hebben om deze dag te realiseren. De foto’s spreken voor zich.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.