3 oktober start Kinderboekenweek

| Geen reacties

Kinderzwerfboeken Station Stadstuin Rusthout in actie tijdens Kinderboekenweek.
Het pas geschilderde Boekenhuis staat vol met de leukste boeken én er wordt op woensdag 3 oktober van 14-16 uur een voorleesfeest georganiseerd voor kinderen van 2-7 jaar.
Op 3 oktober start de Kinderboekenweek. Op deze dag roept ‘Kinderzwerfboek’ iedereen op om de boekenkast op te ruimen en kinderboeken te laten zwerven. Als er meer boeken zwerven kunnen meer kinderen een leuk boek lezen. En dat is belangrijk! Want kinderen die boeken lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst.

Bij Kinderzwerfboeken Station Rusthout kunnen kinderboeken worden gebracht zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Ook kan ieder kind hier een boek uitzoeken.

Een Kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Een Kinderzwerfboeken Station is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn 2.500 Kinderzwerfboeken Stations in Nederland, allemaal te vinden op www.kinderzwerfboek.nl.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.