Creatieve natuurworkshop op Stadstuin Rusthout

| Geen reacties

In september start de creatieve natuurworkshop georganiseerd door Karlien van Haagen.
De workshop is maandagmiddag om de week van 13:00 tot 15:00 uur. De eerstvolgende keer is op maandag middag 23 september.
Deelname aan de workshop kan per middag. Er is geen verplichting om alle keren deel te nemen. 
De kosten voor het deelnemen aan een workshopmiddag is € 9,50 per keer, inclusief materiaal en een kopje thee of koffie. 
De tuin is op maandag gesloten voor dagelijks bezoek en dan kan de tuin in alle rust de basis en inspiratie zijn voor de natuuropdrachten van de workshop. Elke keer wordt naar aanleiding van een thema iets kunstzinnigs gemaakt. Dat kan zijn met gevonden materiaal in en om de tuin of mogelijk wat u van de Stadstuin zelf ervaart.
Voor de workshops hoef je geen kunstzinnige vaardigheden te bezitten. Het gaat om het gevoel van prettig bezig zijn. Dan is het niet belangrijk welke kwaliteit het eindresultaat heeft. Het is belangrijker dat ieder een tevreden gevoel heeft dat er iets gemaakt is naar aanleiding van een vraag of opdracht die bij je past.

Vind je het leuk om mee te doen, dan kun je je opgeven bij Karlien via een e-mail, bellen kan ook.
Per e-mail: Karlien@natuurverbindt.nl of bellen: 06 271 281 95.
De data tot eind 2019: 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november, 2 december en tot slot 16 december.
Je kan per keer deelnemen aan de workshop.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.