De Stadstuin en de Dag van Duurzaamheid

| Geen reacties

In de week van 10 t/m 13 oktober 2017 vinden, onder het motto ‘de Dag van de Duurzaamheid’, door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats. Georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Samen laten zij op deze dag zien, dat duurzaamheid noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is. Kijk op www.dagvandeduurzaamheid.nl voor een overzicht van de activiteiten.
Misschien heeft u nog niet zoveel met duurzaamheid, maar bent u wél geïnteresseerd in uw toekomst en/of die van uw kinderen?
Ook Stadstuin Rusthout neemt deel aan deze actie. Op onderstaande data kunt u zien wanneer activiteiten starten vanaf de Stadstuin:
Dinsdag 10 oktober
11.00 uur Natuurwandeling in het Heempark, verzamelen bij Stadstuin Rusthout met koffie en wat lekkers. Begeleiding door Corrie van Leeuwen van De Groene Basis.
Donderdag 12 oktober
13.00 uur Groene Wielentocht, fietstocht van 16 km langs groene en duurzame plekjes in de gemeente, verzamelen bij Stadstuin Rusthout. Begeleiding door Jack Wolters van de Fietsersbond.
Vrijdag 13 oktober
11.00 uur Groene Wielentocht, fietstocht van 16 km langs groene en duurzame plekjes in de gemeente, verzamelen bij Stadstuin Rusthout. Begeleiding door Rob Kniesmeijer van de Fietsersbond.

Een Bespaarbox ontvangen?
Kom dan deze week (10 t/m 13 okt) tijdens de openingstijden naar Stadstuin Rusthout en doe de energiescan. Vul de vragenlijst in en lever die in. Je ontvangt dan een van de vijftig Bespaarboxen met allerlei handige en duurzame cadeautjes. De Bespaarboxen, ter waarde van € 50, zijn door de gemeente ter beschikking gesteld.
Wacht niet te lang, want op is op!

Puzzelen in het groen
Tevens is er deze week voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar een leuke en leerzame puzzeltocht door de tuinen, dierenverblijven en kas van Stadstuin Rusthout. Maak kennis met onze dieren en prachtige planten. Ook in de herfst bloeit er nog van alles. Beantwoord de vragen en vul het woord in. Als je de goede oplossing weet, ontvang je een lekkere traktatie.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.