De laatste van een reeks van drie duurzame kookworkshops door Klaske Montizaan van Hart voor Voeding – van grond tot mond- op 28 november a.s. van 17.30-20.00 uur staat voor de deur. En er zijn nog een paar plekken vrij!! In de keuken van het nieuwe Tuinhuis van Stadstuin Rusthout ga je in een groep van 8-10 personen samen praktisch aan de slag en krijg je inspiratie voor een manier van koken waarbij je lekker en gezond eet en minder het milieu belast. Laagdrempelig – je hoeft echt geen topkok te zijn-, praktisch, leerzaam en gezellig. Natuurlijk wordt alles samen opgegeten en de recepten gaan mee naar huis.
In de workshop van 28 november gaan we op de veganistische toer, we gaan een volledig plantaardig menu samenstellen, met ideeën voor de feestelijke decemberdagen. Steeds meer mensen eten vegan. Maar hoe doe je dat lekker en verantwoord? En nog feestelijk ook?
Daar krijg je deze workshop ideeën voor aangereikt. Proef en oordeel vervolgens zelf.
Kosten: 12,50 (aantrekkelijk kennismakingstarief, mogelijk gemaakt door Vlietwensen)
Graag uiterlijk 26 november opgeven via info@hartvoorvoeding.nl er zijn nog maar enkele plekken vrij!
Kookworkshop 28 november
20 november 2019 | Geen reacties