Bij fermenteren van groente denk je al snel aan zuurkool; bij uitstek winterkost.
Maar je kunt ook heel makkelijk en smakelijk in het late voorjaar en de zomergroenten van het deze seizoenen fermenteren, zoals asperges, rabarber, augurken, courgettes en komkommer.
Wil je leren hoe je je overvloedige oogst op energievriendelijke wijze verwerkt?
Of wil je de basistechniek fermenteren oefenen en ben je nieuwsgierig naar de smaken van gefermenteerde groenten, anders dan zuurkool?
Wees welkom op vrijdag 17 juni bij de kookworkshop Zomergroenten fermenteren.
Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Velt, de vereniging voor ecologisch leven en tuinieren.
Datum: vrijdag 17 juni, 19.30 -22.00 uur
Kosten: € 15 voor Velt-leden en vrijwilligers/donateurs van Rusthout; anders € 20.
Aanmelden: via info.denhaag@velt.nu
Geef bij aanmelding door of je Velt-lid of vrijwilliger/donateur van Rusthout bent.
Kookworkshop Zomergroenten fermenteren
9 juni 2022 | Geen reacties