Mini-moestuinbakken vrij bij Stadstuin Rusthout!

| Geen reacties

Nu Stadstuin Rusthout de hekken weer heeft geopend, kan ook het tuinieren in de vierkante meter bakken officieel van start gaan. Er is nog een aantal bakken vrij, zowel enkele bakken op stahoogte, als ook een paar op de grond. Hebt u geen tuin en/of zou u het leuk vinden -met begeleiding van onze vrijwilligers- een moestuintje te gaan onderhouden in een vierkante meter (m2) bak bij Stadstuin Rusthout?  Genieten van sla, radijzen, worteltjes, boontjes enz. uit eigen mini-moestuin, getuige zijn van het wonder dat een zaadje uitgroeit tot een prachtige plant: redenen genoeg om mee te doen. En het is ook nog eens heerlijk toeven in onze groene oase.
Kriebelen de groene vingers al? Meldt u zich dan aan via info@stadstuinrusthout.nl. Wilt u meedoen, maak dan graag uw voorkeur kenbaar voor een lage of hoge bak. Het moestuinseizoen is al even onderweg, maar er kan nog van alles worden gezaaid en geplant!
De kosten voor het gebruik van een m2 bak bedragen vanaf nu 45 euro per seizoen. Dit is incl. een bijdrage van 15 euro als donateur. Wie al donateur is betaalt 30,- euro. Donateur zijn heeft voordelen. U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten op de Stadstuin en u geniet speciale privileges. En daarbij steunt u natuurlijk de Stadstuin, die draaiende wordt gehouden door uitsluitend vrijwilligers en het moet hebben van de bijdragen van donateurs. De kosten zijn incl. gebruik bakken, compost, veel soorten biologische zaden, af en toe plantjes, tuingereedschap en begeleiding door enthousiaste en deskundige vrijwilligers.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.