NIEUW: aanschuiven bij de Tuinhuislunch vanaf donderdag 3 oktober

| Geen reacties

Enkele vrijwilligers van de Stadstuin hebben het idee opgepakt om tweewekelijks op donderdag een ‘Tuinhuislunch’ te organiseren. We staan te trappelen om onze mooie nieuwe keuken, met de nieuwe pannen, mixers etc. te gaan gebruiken.

We bieden een gezellige en gezonde lunch met -zo veel mogelijk- gebruikmaking van groente, fruit en eieren uit de Stadstuin. Per keer zullen we laten weten wat er gegeten gaat worden via de website, Facebook en een flyer op de Stadstuin. 
Buurtgenoten, donateurs, vrijwilligers: wie maar wil kan zich opgeven. We zien in gedachten één sfeervol gedekte grote tafel voor ons, waaraan een ieder aanschuift voor de lunch. Voorlopig maximaal 10 personen.
Wanneer: donderdagen van 12.30-13.30 uur, te beginnen op 3 oktober en vervolgens 17 oktober, 7 en 21 november. Dan gaan we evalueren.
Wat kost het: we bieden de lunches aan voor 6,50 euro per persoon, inclusief 1 drankje (koffie/thee of sapje) en onbeperkt water. Ter plekke te betalen.
Het menu voor 3 oktober:
pompoensoep, vers brood met eiersalade, humus en/of kruidenboter en omdat het de eerste keer is, en we de eerste deelnemers willen verleiden! Iets lekkers uit de oven toe!
Graag opgeven via info@stadstuinrusthout.nlof via het inschrijfformulier op de Stadstuin, uiterlijk 1 oktober. Vol=volGeef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.