Nieuwsflits ZOMERWEEK maandag 26 augustus

| Geen reacties

Kom in Balans’ workshop

Maandagochtend 26 augustus bent u welkom om kennis te maken met de natuurworkshop ‘kom in Balans’ van Karlien van Haagen.
Karlien geeft de workshop vier keer op deze ochtend, elk met een ander thema. Deze workshops sluiten aan de ‘Balans Workshop wandelingen’ die zij aanbiedt voor mensen die grip willen krijgen op het gevoel en herkennen van stress.

De thema’s en starttijden zijn opeenvolgend:
Rust, start om 09:30 uur
Ruimte, start om 10:30 uur
Ritme, start om 12:00 uur
Grenzen, start om 13:00 uur

Per keer kunnen er maximaal zes personen (volwassenen) deelnemen. Kosten per workshop 2 euro. U kunt zich opgeven bij de Stadstuin via info@stadstuinrusthout.nl of op de inschrijflijst in het gebouw. Of bij Karlien van Haagen via e-mail: karlien@natuurverbindt.nl of u kunt haar bellen: 06 271 281 95.

Poppenkast
Inmiddels een beroemd en geliefd onderdeel van de Zomerweek: de poppenkastvoorstelling waarin dieren van de Stadstuin een hoofdrol spelen in een speciaal gemaakt spannend verhaal, door onze onvolprezen Hanneke. Gratis voor iedereen van jong tot oud, maar natuurlijk speciaal voor de allerkleinsten. Na afloop “meet and greet” met de hoofdrolspelers.
Om 11.30 uur en 15.00 uur

Tennis


Hoe leuk is het dat dit jaar ook onze buren met de Zomerweek weer meedoen! Maandagmiddag kunnen kinderen komen tennissen bij tennispark Overdam, ervaring niet nodig, het is juist een laagdrempelige manier om met tennis kennis te maken. Ellen Klaarhammer van het tennispark zal de kinderen begeleiden en oefeningen met bal en racket geven.
Kom eerst naar Stadstuin Rusthout, dan vertrekken we samen naar het tennispark. Van 14.00-16.00 uur. Kosten: 2 euro, te voldoen bij de Stadstuin.Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.