Nieuwsflits ZOMERWEEK zondag 1 september

| Geen reacties

Zondag 1 september ga jij (het) helemaal maken!

OPEN PODIUM

Deze Zomerweek worden al diverse talenten aangeboord: sportieve, creatieve, culinaire…
Zondag is het de beurt aan de podiumdieren (in spé). Stadstuin Rusthout biedt het podium om diverse talenten te laten zien: bijvoorbeeld door iets te zingen, een instrument te bespelen, een toneelstukje of cabaret op te voeren, te dansen…… 
Een goede gelegenheid om dat eens in een vertrouwde omgeving voor een iets groter publiek dan alleen je familie (of je spiegelbeeld) te doen. Het is geen wedstrijd, het gaat om het meedoen….
Dus geef je op of kom spontaan langs om je kunsten te vertonen, en maak onze dag!
Zondag 1 september van 13.00-14.30 uur, alle leeftijden

Poppenkast
Voor de laatste keer deze week vertoont Hanneke haar kunsten in de poppenkast, met de door haar zelf gemaakte poppen, waarvan veel dieren van de Stadstuin. 
Dus kom om 15.00 uur nog één keer kijken naar de Bremer Stadsmuzikanten of naar de Zoektocht naar de schat in de Stadstuin…

Pannenkoeken. Ook de laatste dag dat er pannenkoeken worden gebakken. Geniet nog even van die heerlijke baksels, naturel, met appel, spek of kaas.

Vanaf komende week is alles weer terug naar normaal. Maandag en donderdag gesloten, de overige dagen van 11.00-17.00 uur geopend. Maar u heeft de weg naar de Stadstuin in de Zomerweek gevonden, we hopen u nog vaak te zien!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.