Nog enkele minimoestuin bakken vrij!

| Geen reacties

Nu de zon af en toe weer schijnt begint het te kriebelen: de (moes)tuin in! Heeft u geen tuin en/of zou u het leuk vinden -met begeleiding van onze vrijwilligers- een moestuintje te gaan onderhouden in een vierkante meter (m2) bak bij Stadstuin Rusthout? Er zijn meer dan 30 m2 bakken, die deels door schoolkinderen en deels door volwassenen -al dan niet met hun (klein)kinderen- worden onderhouden. Sla, radijzen, worteltjes, peultjes enz. uit eigen minimoestuin, getuige zijn van het wonder dat een zaadje uitgroeit tot een prachtige plant: redenen genoeg om mee te doen. En het is ook nog eens gezellig!

Kriebelen de groene vingers al? Meldt u zich dan aan via info@stadstuinrusthout.nl. Er zijn op dit moment nog enkele bakken vrij, zowel bakken op stahoogte, als bakken op de grond. Wilt u meedoen, maak dan graag uw voorkeur kenbaar voor een lage of hoge bak.
We beginnen op woensdag 25 maart om 14.00 uur met een startbijeenkomst waarin we een en ander uitleggen. Daarna zijn de vrijwilligers Anneke, Ellie, Greet en/of Klaske voorlopig elke woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur aanwezig om u te helpen. Het seizoen duurt tot 1 november. 
De kosten voor het gebruik van een m2 bak bedragen 52,50 euro per seizoen. Dit is incl. een bijdrage als donateur. Wie al donateur is betaalt 37,50 euro. Donateur zijn heeft voordelen. Je wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten op de Stadstuin en je geniet speciale privileges. En daarbij steun je natuurlijk de Stadstuin, die draaiende wordt gehouden door uitsluitend vrijwilligers. De kosten zijn incl. gebruik bakken, compost, veel soorten biologische zaden, af en toe plantjes, tuingereedschap en wekelijks een kopje thee.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.