Paaseieren zoeken in Stadstuin Rusthout

| Geen reacties

Op eerste Paasdag tussen 11.00 en 13.00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar weer paaseieren zoeken in Stadstuin Rusthout. We hebben er heel veel verstopt, dus ze vinden altijd een eitje.

Vanwege het milieu zijn het papieren eitjes. Per kind mogen maximaal 5 eieren worden ingeleverd bij de beheerders en dan ontvangt ieder kind een groter exemplaar van echte chocolade. Ook kunnen kinderen nog meedoen aan een leuke puzzel over de Stadstuin. 

Per kind wordt een bijdrage gevraagd van € 2,-. Van te voren inschrijven op de Stadstuin onder gelijktijdige betaling. Dit is, in verband met de corona maatregelen, verplicht. Per kind zijn maximaal twee begeleiders welkom. Als het te druk wordt, zal het aantal bezoekers worden beperkt.

Per 2 maart 2021 is de Stadstuin Rusthout weer open voor kinderen tot en met 12 jaar. Er mogen maximaal 2 volwassenen mee als begeleider. Aandachtspunt daarbij is wel, dat begeleiders/ouders zich houden aan de nu geldende corona richtlijnen (o.a. maximaal 2 personen/begeleiders in groepsverband en anderhalve meter afstand houden). Er is geen toegang tot het Tuinhuis. De toiletten zijn vanaf de buitenkant wel beschikbaar.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.