Pannenbier op Stadstuin Rusthout

| Geen reacties

Wim, Liesbeth en Alex

Het hoogste punt tijdens de bouw is bereikt!! Maar is dit tevens het hoogtepunt?
De bouw van onze nieuwe boerderij loopt geheel volgens planning en gaat nu ongelooflijk snel omdat de onderdelen al in de werkplaats van Johlex bouw zijn gemaakt.
Dat is het grote voordeel van houtskeletbouw, de onderdelen worden met de vrachtwagen aangeleverd en met een grote hijskraan op hun plek getild. Ter plekke worden de wanden gesteld en het dak gelegd en opeens staat er een gebouw. Het glas voor de kozijnen wordt binnenkort geleverd en dan is het gebouw wind en waterdicht.
Niet dat we dan klaar zijn maar wél al een heel eind op streek. We kunnen nog steeds een paar handige handjes gebruiken om te komen helpen met het aftimmeren en verven van de wanden in het gebouw. De vloer heeft nog een behandeling nodig, de keukens worden nog geplaats, de toiletten klaar gemaakt voor gebruik en het gebouw moet nog worden ingericht met tafels, stoelen verlichting enzovoorts.
Als alles klaar is voor gebruik, eind mei hopen we, gaan we eerst even proefdraaien en dan volgt het hoogtepunt want op zondag 15 september wordt het gebouw officieel feestelijk geopend!
Zet deze datum vast in uw agenda! Nadere informatie over de opening vind u t.z.t. op Facebook en op onze website.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.