Picknicken in de groene Stadstuin: op zondag 6 september vanaf 17.00-20.00 uur

| Geen reacties

Fête de la nature
Kleedjes op het gras, op picknickbanken, naast bloeiende bloemen waar bijen zoemen en vlinders fladderen, manden gevuld met heerlijk eten, spelende kinderen in de zon, ontspannen met elkaar kletsende buurtgenoten, bezoekers en vrijwilligers in onze rustgevende groene Stadstuin én elkaars eten delen: zo zag het er vorig jaar uit en hopen we dat het er dit jaar weer uit gaat zien!

Fête de la Nature (www.fetedelanature.nl ) is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Samen de natuur beleven is het motto en tijdens Fête de la Nature kan iedereen een evenement organiseren.  Onder de vlag van Fête de la Nature vinden in heel Nederland feestelijke, groene evenementen plaats. Ook dit jaar wil Stadstuin Rusthout weer meedoen door in onze groene parel deze groene picknick te organiseren.
Dit jaar met medewerking van Mira ( dansen aan de Vliet) met muziek en dans. Voor een extra feestelijke beleving.
Iedereen die komt neemt zelf eten mee, zoveel porties als het gezelschap personen telt. En liefst eten dat past in deze ecologische, groene omgeving. Misschien wilt u zich uitleven in duurzame hapjes?! Maar u heeft de vrijheid om naar eigen inzicht en smaak uw eten te kiezen. En dan is het leuk om eens bij de buren te kijken wat zij hebben meegenomen en van elkaar te proeven….
Bestek, bekers, borden, servetten, vuilniszak enz. en picknickkleedjes graag ook zelf meenemen.
(NB BBQ is geen optie)
Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van tuin en voor het nieuwe gebouw wordt op prijs gesteld, daarvoor staat een potje klaar. Daarnaast zijn bij Stadstuin Rusthout biologische sapjes, flesjes water, limonade en ijsjes te koop, op die manier sponsort u de Stadstuin ook. Er is geen alcoholische drank verkrijgbaar. Indien u dat wilt mag u voor deze speciale gelegenheid zelf bier of wijn meenemen.
Wij vinden het leuk om ongeveer te weten hoeveel mensen meedoen, dus graag uw deelname melden via duurzaam@stadstuinrusthout.nl

NB: Voor een picknick is natuurlijk wel een béétje mooi weer nodig. Picknicken bij regen in het tuinhuis is geen alternatief in deze coronatijd.. Dus als er slecht weer wordt voorspeld, stellen we de picknick uit. We beslissen dat uiterlijk zaterdag 5 september  ’s avonds. Volg de berichten op onze website en FB!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.