Picknicken in de groene Stadstuin: zondag 27 mei vanaf 17.00-20.00 uur

| Geen reacties

Fête de la Nature

Kleedjes op het gras, op picknickbanken, naast bloeiende bloemen waar bijen zoemen en vlinders fladderen, manden gevuld met heerlijk eten, spelende kinderen in de zon, ontspannen met elkaar kletsende buurtgenoten, bezoekers en vrijwilligers in onze rustgevende groene Stadstuin én elkaars eten delen: zo zag het er vorig jaar uit en hopen we dat het er dit jaar weer uit gaat zien!

Fête de la Nature (www.fetedelanature.nl ) is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Samen de natuur beleven is het motto en tijdens Fête de la Nature kan iedereen een evenement organiseren.  Dit jaar wil Stadstuin Rusthout weer meedoen door in onze groene parel deze groene picknick te organiseren.

En eigenlijk hopen we dat we zo weinig mogelijk hoeven te organiseren, zodat ook wij vrijwilligers ons onder de bezoekers kunnen mengen:
Iedereen die komt neemt zelf eten mee, zoveel porties als het gezelschap personen telt. En liefst eten dat past in deze ecologische, groene omgeving. Misschien wilt u zich uitleven in duurzame hapjes?! En dan is het leuk om eens bij de buren te kijken wat zij hebben meegenomen en van elkaar te proeven….
Graag ook zelf meenemen: bestek, bekers, borden, servetten, vuilniszak enz. en picknickkleedjes.
(NB BBQ is geen optie)

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud van tuin en voor het (nieuwe) gebouw wordt zeer op prijs gesteld, daarvoor staat een potje klaar. Daarnaast zijn bij Stadstuin Rusthout biologische sapjes, flesjes water, limonade en ijsjes te koop, ook op die manier kunt u de  Stadstuin steunen. Er is geen alcoholische drank verkrijgbaar. Maar indien u dat wilt mag u voor deze speciale gelegenheid zelf bier of wijn meenemen.

Wij vinden het leuk om ongeveer te weten hoeveel mensen meedoen, dus graag uw deelname via info@stadstuinrusthout.nl aankondigen.

NB: Voor een picknick is natuurlijk wel een béétje mooi weer nodig. Picknicken bij regen in de donkere boerderij lijkt ons geen leuk alternatief. Dus als slecht weer wordt voorspeld, gaat de picknick niet door. We beslissen dat uiterlijk vrijdag 25 mei ’s avonds. Volg de berichten op Facebook en onze website!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.