Stem op de Stadstuin

| Geen reacties

Geachte bezoeker,
Komt u graag naar de Stadstuin en wilt u ons helpen om het nog gezelliger en interessanter voor u te maken? Dat kan, door uw stem uit te brengen!
Uitleg;
Stadstuin Rusthout is één van de vijf uitverkoren organisaties, die in Leidschendam mee mogen doen met een wedstrijd. ‘Help Nederland vooruit’ heeft deze stemronde georganiseerd en looft een bedrag uit voor de organisatie met de meeste en die met de minste stemmen.
De meeste stemmen levert 5000,- euro op en de minste stemmen 1000,- euro.
Er moeten minimaal 50stemmen op de Stadstuin worden uitgebracht, anders is er geen prijs! Hier kunt u uw bijdrage leveren en op ons stemmen.
Stemmen kan vanaf 21 januari 12.00 uur tot 10 februari. Per mailadres kunt u maar één keer uw stem uitbrengen.
Hoe kunt u op Rusthout stemmen?
Ga naar http://www.helpnederlandvooruit.nl/ en zoek op naam (Rusthout), postcode (2264AL of 2264EK) of zoek op de kaart van Nederland. Er zijn 52 regio’s; wij staan alleen in Leidschendam!
U kunt ook direct naar https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-vrienden-van-rusthout gaan.
Mocht dat niet lukken, ga dan naar http://www.helpnederlandvooruit.nl/ en zoek op naam (Rusthout), postcode (2264AL of 2264EK) of zoek op de kaart van Nederland. Er zijn 52 regio’s; wij staan alleen in Leidschendam!
Waarvoor wordt de prijs gebruikt?
In februari a.s. zal onze huidige stal/boerderij worden gesloopt en opnieuw worden gebouwd. Wij hopen dat het gebouw in mei klaar zal zijn. Voor de inrichting hebben wij nog geld nodig. Dan is deze prijs erg welkom.
Wij hopen, dat u de moeite wilt nemen vóór de Stadstuin te stemmen.
Wij zullen u dankbaar zijn!Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.