Tijdens de Zomerweek (ma 24 t/m vrij 28.8) is de Stadstuin de hele week geopend

| Geen reacties

Al zes jaar is het bij de Stadstuin Rusthout een traditie om de laatste vakantieweek leuke activiteiten te organiseren voor de jonge jeugd.
Door alle beperkende maatregelen zullen we de zomerweek op de Stadstuin wat beperkter moeten houden, zodat er voldoende veiligheid geboden kan worden. Heel belangrijk is dat de volwassenen ten allen tijde de anderhalve meter afstand houden, ook naar de vrijwilligers toe.
Verder kan het gebeuren dat als het te druk wordt bezoekers de toegang tot de Stadstuin geweigerd kan worden, dat is niet leuk, maar voor ieders veiligheid nodig.
Toch hebben we een leuk programma samengesteld:
– maandag 24-8 hebben we voor de wat grotere kinderen vanaf 6-10 jaar een tuinwandeling met Will en daarna maken we een bloemstukje. Start 13 uur tot 15 uur. Maximale groepsgrootte 10 kinderen.
– dinsdag kunnen de kinderen vanaf 11 uur samen met Kitty en Dick pannenkoeken bakken.
Om 14 uur komt Nicole schminken tot 16 uur. Tot maximaal 15 kinderen, tijdig inschrijven.
– woensdag 26-8 gaan we onder leiding van Marian met kinderen vanaf 4-10 jaar creatief werken met flesjes, ook hier weer groepjes van 10 kinderen, start om 11 uur en 13 uur, lekker buiten in de openlucht.
– donderdag 27-8 gaan we koken met Klaske, in groepjes van 8 kinderen vanaf 8-12 jaar. Start om 11 uur en 12.30 uur.
– vrijdag 28-8 gaan we, samen met Alex en Paul, bogen maken voor een boogschuttersspel, speciaal voor de wat oudere kinderen vanaf 8 -12 jaar, in groepjes van 10. Tijdstip 11.00 en 12.00 uur.
Voor alle activiteiten geldt een bijdrage van 2 euro en van tevoren inschrijven op de intekenlijst in het Tuinhuis bij de uitgiftebalie is verplicht.
Een reservering maken kan via duurzaam@stadstuinrusthout.nl.
Het is jammer dat we dit jaar het aantal activiteiten en bezoekers moeten beperken, maar dat is in het belang voor ieders gezondheid. Zo proberen we er met elkaar toch nog een gezellig zomerfeest van te maken, natuurlijk alles onder voorbehoud!!
Als de coronaregels worden aangescherpt, dan zullen we ons ook weer moeten aanpassen!
Graag tot ziens op de zomerweek.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.