Wie wil gezellig komen tuinieren in een moestuinbak bij Stadstuin Rusthout?

| Geen reacties

Vanaf 30 maart 2018 gaan we op vrijdag- en/of woensdagmiddagen van 14.00-16.00 uur weer aan de slag. Er zijn op dit moment nog bakken vrij!
Heb je belangstelling of ken je iemand die belangstelling heeft: stuur een mail naar
info@stadstuinrusthout.nl of neem contact op met de beheerder.

Je eigen groente kweken is leuk: de ene week zaaien, de volgende week al je groente zien ontkiemen! Je krijgt veel  ontzag voor dit wonder der natuur.
En dan de smaak! Niets heerlijker dan eigen verbouwde radijsjes, worteltjes, bietjes, peultjes, rucola, sla, boontjes enzovoort, enzovoort.…. Elk seizoen zijn eigen lekkers. Desgewenst aangevuld met  kruiden en (eetbare) bloemen.
Moeilijk? Helemaal niet!  Stadstuin Rusthout biedt vierkante meter bakken, compleet met aarde, compost, biologische zaden én deskundige begeleiding van onze vrijwilligers. Voor het vijfde jaar op rij alweer, mede met hulp van de methode van Jelles Makkelijke Moestuin©.  En niet onbelangrijk: het is gezellig samen te tuinieren, en ondertussen even samen thee te drinken.
Er is een aantal bakken op poten vrij, waarin je rechtop staand kunt tuinieren. Maar ook bakken op de grond, die weer leuker zijn als je met kinderen tuiniert.
De kosten bedragen 40 euro per seizoen. Donateurs van de Stadstuin die minimaal 25 euro doneren mogen voor 20 euro meedoen.

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.