Help de Stadstuin aan potten en pannen!

| Geen reacties

Deze maand kunt u bij Albert Heijn in Leidsenhage sparen met uw statiegeld bonnen voor potten en pannen voor de Stadstuin.
In Stadstuin Rusthout wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw van onze boerderij. Hierin komt een demonstratie-keuken waar (met kinderen) gekookt kan worden met producten uit de eigen moestuin.
Zelf groenten kweken, daarna oogsten, vervolges bereiden en samen opeten. Van ‘grond tot mond ‘ is het motto om kinderen te leren waar ons eten vandaan komt. Ook voor volwassenen worden er straks kookworkshops georganiseerd.
Hieraan kunt u nu een bijdrage leveren door mee te sparen voor ‘potten en pannen’.
Ruim 6 jaar geleden begon ons burgerinitiatief om, uitsluitend met vrijwilligers, van de bestaande kinderboerderij een heuse Stadstuin te maken. Met dieren, een natuurspeeltuin en een groenten – en bloementuin. Verder een gezellig terras waar je kunt zitten met een drankje en een hapje.
Doel was en is, om de mensen uit de buurt een plek te bieden om elkaar te ontmoeten, maar vooral ook om kinderen spelenderwijs te leren omgaan met kleine dieren en de natuur.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.