Nieuwsflits ZOMERWEEK donderdag 29 augustus

| Geen reacties

Creatieve donderdag 
Voor alle workshops geldt: we vinden het fijn als je je van tevoren opgeeft bij Stadstuin Rusthout (info@stadstuinrusthout.nlof op de inschrijfformulieren in de Stadstuin); daarmee ben je verzekerd van een plekje. Maar op dit moment is er nog volop plek, dus late beslissers kunnen donderdag ook een gokje nemen.….
Donderdagmorgen: Kunst in de Stadstuin
Onder leiding van kunstdocent Helène Doornebal kun je een schilderij (verf op doek) maken in en van de Stadstuin. Natuurlijk mag het zelfgemaakte kunstwerk mee naar huis.
Van 11.00-12.00 uur en van 12.00-13.00 uur, volwassenen en kinderen, bijdrage 2 euro.
Donderdagmiddag: Creatieve natuurworkshop
U bent van harte welkom om mee te doen aan ‘de creatieve natuurworkshop’ met als thema zomerherinneringen. Waar bent u geweest in de zomer, welk landschap heeft u gezien en waar werd u blij van? Dat gaan we in de Stadstuin herbeleven, hier zijn vast fijne plekken aan te wijzen die een stukje van deze herinnering oproepen. Om daar ‘een zoete herinnering’ van te maken gaan we dat op een klein schildersdoek vereeuwigen om mee naar huis te nemen.
Dit is tevens een kennismaking met de Creatieve natuurworkshop van Karlien van Haagen, Natuur- en Netwerkcoach | Natuur Verbindtdie zij vanaf september op de Stadstuin start. 
De workshop donderdag 29 augustus start om 14:00 uur, voor volwassenen. U kunt zich opgeven voor de workshop bij de Stadstuin (zie boven) of bij Karlien van Haagen via e-mail: karlien@natuurverbindt.nlof u kunt haar bellen: 06 271 281 95.
Oók donderdagmiddag: Kookworkshop kinderen
We gaan kijken welk fruit er rijp is in de Stadstuin en maken daar een lekker hapje van! Met gebruik van onze nieuwe oven. Onder leiding van Ans Koch en Klaske Montizaan kunnen 8 kinderen van 8-12 jaar hieraan meedoen.
14.00-15.00 uur, bijdrage 2 euro

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.