Samentuindag zaterdag 21 mei op de Stadstuin

| Geen reacties

Van 11.00-16.00 uur zijn wij aanwezig. U bent van harte welkom om mee te helpen, ook een deel van deze tijd is al fijn!
Na de kou van maart en april is het nu dan echt groeizaam weer!
Radijzen, wortels, bietjes, tuinbonen, peultjes, doperwten, aardappels, van alles is er in de moestuin al boven de grond te zien. Voor het oogsten moeten we wel nog even wachten. En veel aardbeien, frambozen en fruitbomen bloeien volop, we hopen er later van te kunnen smullen!
In de bloementuin gaan steeds meer knoppen open en schieten planten de grond uit.
U begrijpt het al: niet alleen de geplande/geplante planten. Dus er is weer werk aan de winkel op de samentuin022416_2200_NLdoetmeldj1.jpgdag: wieden, schoffelen, grasranden knippen….
En mogelijk ook het inzaaien bij één van onze laatste leuke aanwinsten: een rozenboog, die dit jaar een plaats krijgt in de moestuin en plek gaat bieden aan de “drie gezusters” van de Inca’s: bonen, maïs en pompoenen…

Met elkaar maken we de tuin graag nóg aantrekkelijker voor de open tuindagen die er in juni zijn: 4/5 juni de Velt eco-tuindagen (zie http://www.velt.nu/ecotuindagen/stadstuin-rusthout ), en 18 juni de Groei&Bloei open tuinendag (zie http://leidschendam.groei.nl/index.php?id=15333)

Hopelijk zien wij u zaterdag 21 mei? Ook een uurtje meehelpen wordt al zeer op prijs gesteld!
Trek passende kleding aan en neem evt. zelf tuinhandschoenen mee. Er is tuingereedschap aanwezig en de koffie/thee staat klaar.

Bij voorbaat dank!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.