Stadstuin Rusthout gaat open!

| Geen reacties

Stadstuin Rusthout gaat open! Daarom organiseert de Stichting Vrienden van Rusthout een openingsbijeenkomst op 1 april (2e Paasdag) van 14.00 tot 17.00 uur in de Stadstuin (Noordsingel  3, 2264 EK Leidschendam, parkeren bij Leidschenhage).

Rond 14.15 uur zal de eerste nieuwe fruitboom op Rusthout worden geplant. Verder is er een tentoonstelling over de plannen die de stichting heeft voor de stadstuin, kunnen de kinderen eieren rapen en zal er een demonstratie vierkante meter tuinieren zijn. De middag wordt muzikaal omlijst door de Nispenband.

De stichting is nu hard bezig om de tuin op orde te maken voor de opening. Na de openingsbijeenkomst gaat de tuin nog niet direct voor het publiek open. Er moet nog veel georganiseerd worden om de tuin een aantal dagen per week open te hebben. Te denken valt dan aan het inplannen van vrijwilligers, aanschaf van dieren en de algehele inrichting zodat de tuin toegerust is op het ontvangen van mensen. De stichting streeft ernaar vanaf 1 mei de tuin open te stellen voor het publiek.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.