Zaterdag 5 april: Stadstuin viert haar één-jarige bestaan!

| Geen reacties

SAMSUNG CSCNu het bijna een jaar geleden is dat de Stadstuin officieel werd geopend, wordt dit heugelijke feit met een aantal extra en feestelijke activiteiten op 5 april gevierd.
Vanaf 11.00 uur opent de tuin zoals gebruikelijk haar poorten. Op het terras zal voor alle bij een verjaardag behorende versieringen en traktaties worden gezorgd, met als extraatje voor de kinderen: ter plekke gebakken pannenkoeken!Onder leiding van de vrijwilligers vinden er de gehele dag rondleidingen door de tuin plaats en wordt je bijgepraat over  wat er in deze ‘groene oase’ gebeurt of staat te gebeuren.
Vanaf 14.00 uur zorgen de leden van de band ‘Moonshine Trouble’ voor een vrolijke noot.
Dit zal om 16.00 uur worden onderbroken voor een kleine ceremonie met een korte toespraak door onze voorzitter vlak bij de – tijdens de officiële opening als – eerste aangeplante (peren-)boom. Dat om deze boom later de geitenweide tot stand is gekomen, staan de geitjes zich wel heel erg graag op voor!
De jonge konijnen beleven dit feest niet meer mee…. De laatste jongen die nog niet door de nieuwe eigenaren zijn opgehaald, zoeken nog af en toe troost bij hun moeder, terwijl zij zal ‘missen als kiespijn’, want tja, zo (snel) gaat dat toch in de konijnenwereld?!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.