Tweejarig bestaan van Stadstuin Rusthout: een geweldige dag!

| Geen reacties

Op 4 april vierde Stadstuin Rusthout haar tweede verjaardag op een zeer geslaagde wijze.
Aanvankelijk leek het weer niet echt mee te werken, maar met het spetterende optreden van het koor “de Vliet Grieten” trok de hemel open en begon een mooie dag.
Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-04Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-04
De stemming zat er al snel in bij de vele enthousiaste bezoekers van onze stadstuin en er werd ook volop genoten van koffie, thee en de speciaal voor deze dag gemaakte gebakjes.
De gebakjes smaakten niet alleen uitstekend maar waren voorzien van een toepasselijke afbeelding van een kuikentje en het cijfer 2.
Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-042015-04-05 11.06.39
Na het zeer geslaagde optreden en de mooie woorden van Tonny Jansen kon er geschilderd en gekleurd worden en al snel ontstonden er fraai gekleurde schilderijtjes met veelal Pasen als onderwerp.
De artiesten in spé, zaten op het puntje van hun stoel.
2015-04-04 13.56.39 2015-04-04 13.15.25
Ondertussen werd er ook volop genoten door zowel de kinderen als volwassenen van alles wat de stadstuin te bieden heeft en vooral de jonge dieren ontlokten vele vertederende uitroepen. Ze werden veelvuldig door de papa’s en mama’s gefotografeerd.
Voor de gelegenheid konden er buiten ook oud Hollandse spelletjes worden gespeeld.
Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-04
Clown Mimi verzorgde een optreden dat zeer in de smaak viel. Ook de kinderen hadden een rol: als mini clowns stalen zij de show en harten van de bezoekers.
  Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-04Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-04
Verderop op de kippenweide bouwde Alex een mooie wilgenhut en onze kippen hebben zo langzamerhand het fraaiste onderkomen van de wijde omgeving.
Stadstuin Rusthout 2 jarig bestaan 2015-04-04
Om 15.00 was er voor de vele belangstellenden een interessante presentatie van  KNNV-er (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging) Anna Kreffer over ‘insecten in de tuin’ en hun belangrijke rol in het ecosysteem.
Al met al een heel gevarieerd programma, waarbij jong en oud konden genieten en ook de nodige kennis konden opdoen.
Tot slot een tweede optreden van MiMi de clown, al even geslaagd als het eerste optreden.
Bemoedigend was het feit dat er enkele spontane donaties werden gedaan, een blijk van waardering voor het vele werk dat ook dit keer weer door onze vrijwilligers werd verzet.
We kunnen terugkijken op een geslaagde verjaardag en beginnen vol goede moed en met de nodige energie aan het derde levensjaar van stadstuin Rusthout.
Kijk ook eens op onze Facebookpagina Rusthout
Fotobijdrage o.a. Ot Douwes

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.