Stadstuin Rusthout viert zijn 3de verjaardag op zondag 3 april

| Geen reacties


Het 3 jaar geleden gestarte Burgerinitiatief (het eerste in deze Gemeente) is vanaf het begin een succes gebleken. Jong en oud kan genieten van deze oase in het groen, direct tegenover Winkelcentrum Leidsenhage.
Zien hoe groenten en kruiden groeien en er direct van proeven, recreëren, educatie, genieten van dieren, cursussen, workshops, meewerken in de tuin, buurt-  en kinderfeestjes, de Zomerweek, Halloween, alles is mogelijk als het past binnen de visie van de Stadstuin.
De Stadstuin wordt uitsluitend gerund door vrijwilligers, die geen enkele vergoeding ontvangen. Behalve het gedeelde enthousiasme en de onderlinge gezellige sfeer.
Het is dan ook met trots dat zij u uitnodigen om op 3 april onze verjaardag mee te komen vieren.
Vanaf 10.30 uur is er koffie met iets lekkers.
Om 11.00 uur houdt wethouder Kist een toespraak en opent de 2de fase van de Natuurspeeltuin. Aansluitend geeft de wethouder het startschot voor de regentonactie ( lees hierover meer ).
Om 11.15 uur optreden van de kinderdansgroep ‘Dans aan de Vliet’.
Aansluitend wordt een heuse poppenkast voorstelling van ‘de Stadsmuzikanten van Bremen’ gegeven, met handgemaakte fraaie poppen. Heel bijzonder en niet alleen leuk voor kinderen.
Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan met ons vieren!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.