Tuinberichten

| Geen reacties

Vierkante meter bakken vol.
Inmiddels zijn alle vierkante-meter-bakken van een verzorger voorzien! Bij uw bezoek aan de tuin zult u zien dat er al enthousiast is begonnen. Als nu ook het weer nog meewerkt, staan de bakken binnenkort vol met lekkere en kleurrijke groenten, kruiden en bloemen. Hebt u ook belangstelling voor het zelf tuinieren in een vierkantemeterbak? Dan kunt u zich op een wachtlijst voor volgend jaar laten zetten via tuinen@stadstuinrusthout.nl

Samen tuinieren 15 mei.

Gaat het u vooral om lekker buiten bezig zijn, dan kunt u ook een keer komen helpen bij het “samen tuinieren”, elke derde zaterdag van de maand, van 11.00-14.00 uur. Lekker wieden, grasranden knippen en diverse andere klusjes, samen met de vaste tuinvrijwilligers. Zaterdag 15 mei is de eerstvolgende keer. Om 10.30 uur staat de koffie klaar. Trek passende tuinkleren aan en neem eigen tuinhandschoenen mee. Gereedschap is aanwezig.

Bessenstruiken, kruiden en groente te koop.

Wist u dat er ook diverse bessenstruiken -o.a. aalbes en zwarte cassis bes-, uit eigen kweek te koop zijn, naast wat kruiden en vaste planten? Ze staan uitgestald op onze zgn. groentekar op het terras en in de kas. En binnenkort is er de eerste oogst van dit voorjaar te koop: spinazie, rucola en rabarber. Naast de laatste rest van vorig seizoen: snijbiet en snijselderij. 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.