Tuinieren in een minimoestuin: iets voor jou?

| Geen reacties

Er zijn nog maar twee bakken vrij!
Het minimoestuinseizoen bij Stadstuin Rusthout is begonnen! De meeste bakken hebben een eigenaar voor dit seizoen (april-november), soms een oude bekende, soms ook een nieuwe! Leuk, al dat enthousiasme. De lente wil nog niet echt doorbreken, dus vol ongeduld wordt gespeurd naar de eerste groene kiempjes boven de grond…
Op dit moment zijn er nog twee moestuinbakken op de grond vrij.
De tafelmodellen zijn inmiddels allemaal bezet. Heb je belangstelling om het dit seizoen te proberen? Radijsjes, sla of aardbeien uit eigen tuintje of vergeten groenten als regenboogsnijbiet en palmkool? 
Laat het ons weten via tuinen@stadstuinrusthout.nl. We vragen een bijdrage van 52,50 euro per seizoen. Dat is incl. het donateurschap van Stadstuin Rusthout van 15 euro. Ben je al donateur, dan zijn de kosten 37,50. Daar zit gebruik van de bak, compost, allerlei denkbare biologische groente- en kruidenzaden en soms een plantje in. 
En natuurlijke de begeleiding van onze ervaren vrijwilligers, op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur. I.v.m. corona zorgen we dat maar een klein aantal mensen tegelijk aan het tuinieren is.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.