Zaterdag 21 april: tuin en planten centraal bij Stadstuin Rusthout

| Geen reacties

Voorjaars-plantenruilbeurs Groei&Bloei van 10.00-11.30 uur.
Inbreng planten (kamer- en tuinplanten, bewortelde stekken, zaden etc.) vóór 10.30 uur. Graag enigszins morsvrij verpakt meenemen en zo mogelijk voorzien van naam. De uitwisseling geschiedt met gesloten beurs.
Om 10.30 uur houdt Jan Blokland van Groei&Bloei een praatje over (eetbare) planten voor in stapelmuurtjes e.d. Door het bouwen van stapelmuurtjes vergroot je de oppervlakte van de tuin en heel veel (eetbare) planten groeien hier graag in. Toegang gratis, iedereen is van harte welkom, ook zonder inbreng van planten.
Workshop “Creatief met steen in de (sier)tuin” van 13.50 uur-15.30 uur.
Er is nog slechts een enkele plek beschikbaar! Deelname gratis, maar aanmelden verplicht via info@leidschendam.groei.nlo.v.v. Workshop Creatief met steen. Deze workshop laat je zien wat je zoal kunt doen met de tegels of stenen die je overhoudt als je die hebt verwijderd om daar planten aan te brengen. Tips en voorbeelden en demonstratie van het bouwen (NB de actie Tegel eruit, plant erin mmv Groei&Bloei is later, op zaterdag 9 juni)
Samentuindag van 11.00-16.00 uur
Wil je zelf de handen uit de mouwen steken in de tuin van Stadstuin Rusthout en de vaste vrijwilligers helpen?
Van harte welkom op deze zogenaamde samentuindag ( elke 3ezaterdag van de maand), elk uurtje hulp is meegenomen! Natuurlijk is er koffie en thee voor alle harde werkers!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.